MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 69 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 119 LEI
Stoc DA

CEL MAI VÂNDUT

Preţul nostru 129 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 149 LEI
Stoc DA
Preţul nostru 69 LEI
Stoc DA

RETURNARE PRODUSE

RETURNAREA PRODUSELOR - GARANTIE 14 ZILE

Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu,prin e-mail la adresa contact@e-lenjeriidepat.com

Cheltuielile de returnarea produsului cad în sarcina cumpărătorului.

 

PILOTA SI PERNELE NU SE POT RETURNA!!!(este valabila aceasta regula doar atunci cand achizitionati pachetul complet!)

ACESTEA SUNT AMBALATE IN VID CAND AJUNG LA DUMNEAVOASTRA!!!

ZjFiNzZhYj