Returnarea Produselor - Garanție 14 zile

Ne dorim să fiți pe deplin satisfăcuți de alegerea lenjeriilor noastre de pat premium! 

Dacă, din motive personale sau obiective, nu sunteți mulțumiți de produsele cumpărate, le puteți returna, primind înapoi contravaloarea comenzii,sau le puteti schimba cu alte produse.

Legislatia romaneasca(O.G.34/2014, art.9,alin.1)prevede:consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale,fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14.


PASI DE URMAT PENTRU EFECTUAREA UNUI RETUR

• puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. • returul va fi trimis doar prin firme de curierat (nu expediati colete prin Posta Romana pentru ca nu suntem notificati can ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, deci se vor intoarce la dvs) cu mentiunea ca rambursul sa fie 0.

Adresa depozitului pentru retur: Buftea,Ilfov,Intr.Luminii nr 26

• taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.lI, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda, exceptandu-se taxele de curierat achitate la receptionarea coletului. • banii va vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului de catre noi).

Rambursarea contravalori unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de care client, conform politicii financiare ale siteului www.e-lenjeriidepat.com pentru demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor. • pentru a incepe un retur trebuie sa ne trimiteti o notificare scrisa la adresa office@e-lenjeriidepat.com impreuna cu datele de identificare ale comenzii sau prin telefon la 0756.475.824

PASI DE URMAT PENTRU EFECTUAREA UNUI RETUR • putti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. • returul va fi trimis doar prin firme de curierat (nu expediati colete prin Posta Romana pentru ca nu suntem notificati can ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, deci se vor intoarce la dvs) • taxa de retur va fi suportata de vs. conform O.G 130/2000, Cap.lI, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda, exceptandu-se taxele de curierat achitate la receptionarea coletului. • bani va vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalori unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de care client, conform politicii financiare ale dercasa.ro pentru demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor. • pentru a incepe un retur trebuie sa ne trimiteti o notificare scrisa la adresa info@dercasa.ro impreunã cu datele de identificare ale comenzii.
Văzut de Sorin Sorin la 15:45
Enter
Formular Returnări